Lid worden?

Wie zijn wij?

Novo Stars is een regionele Basketball vereniging, midden in het groene hart van Holland, in de gemeente Nieuwkoop. We zijn een kleine, gezellige en enthousiaste vereniging en bieden basketbal in zowel recreatie  en competitie verband, in de leeftijd van 10 tot 70 jaar.

Training

Wij trainen in Sporthal de Steupel op de maandagavonden, van 19.00 tot 22.30 uur, meer details kan je vinden op onze trainings pagina

Novo Stars heeft 5 wedstrijd spelende teams in de competitie. Uiteraard worden alle teams getraind en begeleid, vrijwilligers van zowel binnen als buiten de vereniging verzorgen de trainingen. Op de pagina trainingen vind je nog veel meer info. Val je buiten een van de leeftijdsgroepen? Geen probleem, we vinden altijd een oplossing!

Wedstrijden:

Tijdens het basketbalseizoen (september tot en met mei) worden bijna elke week wedstrijden gespeeld, beurtelings uit en thuis.  Thuiswedstrijden spelen we ook in Sporthal de Steupel, op de zaterdag avond, kijk op onze wedstrijdpagina wanneer de wedstrijden gespeeld worden.Alle wedstrijdspelende teams komen uit in het District Amsterdam, Rayon Noord Holland Noord. Dit is globaal het gebied tussen De Rijp (Noord Holland) en Nieuwkoop zelf, inclusief de stad Amsterdam. Er wordt gespeeld in plaatsen als Zaandam, Aalsmeer, Purmerend, Badhoevedorp, maar ook Lisse.

Interesse?

Kom eens langs om te kijken of mee te doen op een van onze trainingen op de Maandagavond, of kom kijken bij een van de wedstrijden.
Meedoen is vrijblijvend, je bent van harte welkom !

Wat heb je hiervoor nodig?

Gewone sportkleding, voor kinderen voldoen gewone lage sportschoenen. Vanaf 12 jaar bevelen we het gebruik van echte basketball schoenen aan,
te verkrijgen bij de betere sportzaken. On-line bestellen kan natuurlijk ook via bijvoorbeeld de website van basketballtotaal te leiden

Hoe word je lid?

Heel eenvoudig! Je mag bij ons 3x geheel vrijblijvend mee trainen.  Pas daarna neem je de beslissing of je lid wordt.
Wil je lid worden?  Gebruik dan het inschrijfformulier, wat je op de maandag kunt inleveren bij een van de trainers. Meer informatie kan je vinden op de lidmaatschap pagina.