Uitnodiging Novo Stars startdag op 7 September

Novostars Startmiddag logo

Beste Leden, ouders-/verzorgers van de jeugdleden van Basketbal vereniging Novo Stars

Op 07 september 2019 organiseren wij een gezellige Startmiddag om het nieuwe Basketbalseizoen  te beginnen en omdat  onze vereniging dit seizoen haar 50 jarig jubileum zal vieren.

Wij zouden het geweldig vinden als jullie in grote getalen aanwezig zijn, neem dus jullie kinderen, kleinkinderen, buurkinderen, opa’s & oma’s, ooms & tantes, neven en nichten mee om een gezellige middag te hebben.

Er zijn diverse leuke activiteiten voor de jeugdleden, maar zeker ook aan de “oudere jeugd” hebben wij gedacht. Wij willen onder andere een 3 tegen 3 toernooi houden en een hindernisparcours  uitzetten. Voor de activiteiten, verkopen wij strippenkaarten van € 2,50 en € 5,00 waarmee kan worden deelgenomen aan de activiteiten. Deze strippenkaarten kunt u deze dag op een centrale plek in de grote hal kopen. Bij de activiteit staat hoeveel strippen deze kost, de kinderen hoeven dus niet per activiteit te betalen, maar kunnen hun strippenkaart laten afstempelen.

Deze Startmiddag begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

De middag sluiten wij af met een buffet in het Grand Cáfe de Steupel vanaf  17.30 uur.

De kosten voor deelname aan het buffet bedragen € 12,50 per persoon vanaf 14 jaar en € 5,00 voor jeugd(leden) t/m 13 jaar. Dit bedrag dient voorafgaand aan het buffet te worden voldaan.
Voor dit buffet dient u zich voor dinsdag 03 september aan te melden door afdrukken/invullen van onderstaande strook die jullie al via de mail ontvangen hebben of via direct via secretariaat@novostars.nl

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Hierbij meldt ik mij aan voor het Buffet:

Ik kom met …………………. Personen. Waarvan …………… onder de 14 jaar.

Naam: ………………………………………………………………………

Team: ………………………………………….