Nieuws

Seizoen 2020 – 2021

Het huidige toch wel bijzondere seizoen is helaas afgelopen, maar er zijn al weer diverse werkzaamheden uitgevoerd voor het nieuwe seizoen:

  • De teams zijn aangemeld, de teamindeling is gemaakt door de Technische Commissie, de Poule-indeling van de NBB is bekend,
  • De zaalhuur is geregeld voor de trainingen en de thuiswedstrijden.

Het is dan ook tijd om jullie een en ander mee te delen.

De eerste training zal zijn op maandagavond 31 augustus 2020, zet het in je agenda!!

Voor de trainingen hanteren wij de volgende tijden:

U10, U12 en U14: van 18.00 tot 19.00 (U14 tot 19.30) uur de hele Hal

U16 en U18:          van 19.00 tot 20.30 uur de hele Zaal

U20 en Heren:     van 20.00 tot 21.30 uur halve Hal

Recreanten:          van 20.30 uur tot 22.00 hele Zaal.

We wensen iedereen een fijne vakantie!

Stay Safe!

Alle activiteiten voor de rest van het seizoen 2019-2020 afgelast

Beste leden van Novo Stars,

Allereerst hopen we dat jullie en iedereen om jullie heen allemaal nog steeds in goede gezondheid zijn.

Deze week werd duidelijk dat er een klein beetje meer ruimte komt om een aantal dingen weer op te pakken. Kinderen mogen weer gaan sporten, maar wel met een aantal beperkingen.

Helaas geldt dit alleen voor buitensporten. Het bestuur van Novo Stars en de Technische Commissie hebben de mogelijkheden bekeken om buitentrainingen te geven, maar hebben moeten constateren dat de omstandigheden daarvoor verre van optimaal zijn.

Verder heeft de gemeente Nieuwkoop besloten om alle binnensport accommodaties tot minstens 21 mei te sluiten.

We hebben daarom het besluit genomen om, hoe jammer we het ook vinden, alle verdere activiteiten van Novo Stars tot aan de start van het nieuwe basketbalseizoen in september op te schorten.

Dit betekent dat ook het geplande jeugdweekend in de maand juni niet zal doorgaan. Het lijkt ons niet verantwoord om met een grote groep kinderen gedurende een heel weekend in een en dezelfde ruimte te verblijven en te slapen. Eventueel reeds betaalde deelnamekosten zullen uiteraard worden teruggestort.

Ook onze Algemene Leden Vergadering, die gepland stond voor 8 april, kon niet doorgaan.Onze vereniging staat er gelukkig goed voor (ook financieel) dus het is geen ramp dit naar de 2e helft van dit jaar door te schuiven.

Wel is het zo dat de bestuurstermijn van 2 bestuursleden is verstreken. Onze penningmeester, Guillaume Janssen, heeft tot ons grote genoegen, aangegeven voor een nieuwe termijn van 3 jaar beschikbaar te zijn. Onze voorzitter, Wim Overbeeke, wil graag zijn bij zijn aantreden gepresenteerde 4-jarenplan afmaken, en stelt zich nog voor één jaar beschikbaar.

Hoewel deze situatie niet in onze statuten is voorzien, stellen wij voor om deze bestuursleden toestemming te geven tot aan de datum waarop de ALV daadwerkelijk gehouden kan worden, hun taken te blijven uitvoeren. Op de ALV kan dan vervolgens hun herverkiezing worden bekrachtigd of verkiezingen worden georganiseerd in het geval zich andere kandidaten voor het bestuur aanmelden.

Indien er onder jullie overwegende bezwaren bestaan tegen bovenstaand voorstel, worden jullie verzocht deze kenbaar te maken bij het bestuur, waarop wij ons over nadere stappen zullen beraden.

We hopen jullie allemaal na de vakantie weer in goede gezondheid terug te zien in de Steupel en zo spoedig mogelijk daarna alsnog ons 50-jarig jubileum met jullie te kunnen vieren.

Met vriendelijke groet,

het bestuur van Novo Stars

ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de nieuwe informatie over de bestrijding van het coronavirus die vanavond door de Nederlandse overheid naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar het bericht welke zojuist via de NBB website is verspreid: https://www.basketball.nl/comp…/competitiezaken/coronavirus/

Wij wensen u in deze zorgelijke tijd het allerbeste toe en hopen elkaar weer gezond en wel te treffen komend seizoen!

Met vriendelijke groet,

NEDERLANDSE BASKETBALL BOND

Schorsing wedstrijden, trainingen en overige activiteiten

Ook als Basketball vereniging Novo Stars ontkomen we er niet aan:

Vanwege de maatregelen ter voorkoming voor verdere verspreiding van het Corona virus zijn wij, conform de voorschriften van de overheid en in navolging van de adviezen van de NBB, genoodzaakt onze wedstrijden en trainingen tot (in ieder geval) 6 april  2020 a.s. te schorsen.

Daarnaast  is ook besloten om:

  • De Algemene Leden Vergadering (ALV), die gepland stond voor 6 april 2020, tot een nader te bepalen datum uit te stellen.
    Over deze nieuwe datum zal na 6 april opnieuw  gecommuniceerd worden.
  • De geplande activiteiten in het kader van het 50-jarig jubileum van Novo Stars, die gepland stonden voor  18 april  2020 geen doorgang  te laten  vinden.
    We hopen deze activiteiten in september/oktober alsnog te kunnen laten plaatsvinden,

Over  het doorgaan van later geplande activiteiten, zoals het familie toernooi en het jeugdweekend nemen we in een later stadium een  beslissing.

Uiteraard  zullen wij  de situatie nauwgezet blijven volgen en jullie berichten zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Het bestuur

Sponsor EYECATCHER ondernemer van het jaar 2020 !

Je zou bijna vergeten dat ze naast alles wat ze voor onze vereniging doen ook nog een eigen bedrijf runnen, en dan ook nog ondernemer van het jaar 2020 van de gemeente Nieuwkoop geworden zijn!

Novo Stars feliciteert onze sponsors Corry Schellingerhout en Marco Schuurman van “Eyecatcher” met deze onwijs verdiende prijs!

 

eyecatcher

Meer informatie over Eyecatcher vind je op  www.eyecatchersafety.com