Nieuws

Algemene Leden Vergadering

Maar liefst 17 leden hadden zich aangemeld om de algemene Leden Vergadering van afgelopen Maandag 21 juni bij te wonen.
Leuk om te zien dat er ook enkele ouders bij de deelnemers aanwezig waren.

Onder de vakkundige leiding van scheidend voorzitter Wim Overbeeke werd een scala van onderwerpen behandeld, varierend van een terugblik over het Corona jaar 2020, een Brainstormsessie over wat we als vereniging kunnen doen om ons in September te profileren tijdens “Nieuwkoop on the move” en een presentatie over de nieuwe in oprichting zijnde website van Novo stars, die nu volledig gekoppelt wordt aan sportlink.
Alle onderwerpen werden door Moderator Paul Broekhof vakkundig digitaal aan elkaar geknoopt.

ALV 2021 Teams meeting website

Bovenstaande foto laat zien dat het een zeer serieuze aangelegenheid was.

Wim Overbeeke sloot deze (voor hem als voorzitter laatste) ALV vergadering op zijn geheel eigen manier rond 22.30 uur af..

Natuurlijk zijn we hem zeer dankbaar wat hij de afgelopen 4 jaar voor Novo Stars heeft betekent.

We zijn nog naarstig op zoek naar iemand die het stokje van Wim Overbeeke als voorzitter overneemt. Heb je intresse? meld je dan bij secretariaat@novostars.nl

Weer in de Steupel…

Alhoewel we natuurlijk blij waren met onze buitentrainingen, mochten we afgelopen Maandag weer trainen in ons thuishonk Sporthal “de Steupel”.
Maar liefst 50 leden hebben hier gehoor aangegeven, en weer heerlijk getrained onder leiding van de Novo Stars trainers in de zaal. Hoewel sommige wat stram waren, voelde het meteen vertrouwd.
Ook de komende weken (tot eind juni) wordt er nog op de maandag getrained in de Steupel, uiteraard met in achtneming van de nog steeds geldende Corona regels (zie hiervoor de website van Novo Stars).
De aanvangstijden zijn:
– Tussen 18.00 en 20.30 uur trainen U10, U12 en U14 in de hal.
– Van 19.00 tot 20.30 uur U16 en U18 in de grote zaal
en
– Vanaf 20.30 tot 22.00 uur H1 en een aantal recreanten en leden van H2 in de grote zaal.
– H2 traint op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 in de kleine zaal.

Hou voor de ontwikkeling de media en de website in de gaten!

Algemene Leden Vergadering opnieuw uitgesteld.

In verband met niet beschikbaar zijn van een der bestuursleden wordt de ALV uitgesteld naar Maandag 21 Juni, aanvang 20.00 uur.

Ook dit wordt een on-line vergadering. Meld je op tijd aan via secretariaat@novostars.nl !

De gelegenheid om mee te denken over de toekomst van onze vereniging!

Laat hem niet voorbij gaan..

Novo Stars bij Slootkunst expositie “Nieuwkoop maakt het al 750 jaar”

Uiteraard mocht Novo Stars niet ontbreken op deze (overigens door Corona” uitgestelde) Slootkunst expositie die jullie kunnen bezichtingen in de Voorwetering te Nieuwkoop.
De “Eyecatcher” van Novo Stars is ontworpen door Corrie Schellingerhout. Uitvoering door Corrie, echtgenoot Marco en Job Schuurman terwijl diverse jeugleden handjes uit de mouwen hebben gestoken om dit fraaie kunstwerk te vervaardigen.

 

De expositie wordt ingericht tussen zaterdag 1 en zaterdag 8 mei, Zaterdag 8 mei is de expositie gereed om te bewonderen en zal er om 11 uur een muzikaal programma aangeboden worden door muziek vereniging Eensgezind.
Wij nodigen iedereen uit om de expositie te gaan bezoeken en de Novo “Eyecatcher” in het echt te aanschouwen, maar hou de regelsen aanwijzingen in acht…

Meer informatie over de Slootkunst expositie kunnen jullie vinden in de omroeper.

 

WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34 (5) WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34 (4)

 

WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34 (3)

 

WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34 (2) WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34 (1) WhatsApp Image 2021-05-01 at 10.24.34

Einde Basketball competitie nu echt definitief

Van de NBB is het bericht ontvangen dat, vanwege het feit dat de huidige lockdown op 23 maart is verlengd en alle binnensport accomodaties tot tenminste 20 april gesloten blijven, de huidige wedstrijden die nu in sportlink staanvermeld  en door verenigingen zelf onderling georganiseerd konden worden, geen doorgang meer  kunnen vinden.

De NBB verwijderd dan ook alle wedstrijden die nu nog in Sportlink staan en gaat zich nu richten op het volgend seizoen.

De NBB gaat nog wel inventariseren wat er in de zomer nog aan Basketball activiteiten aangeboden kan worden (denk aan zomercompetities, clinics, etc.).

We houden jullie op de hoogte van deze ontwikkelingen.

basketball app logo