15-de Jeugdweekend 2017

Jeugweekend_2017_178.jpgDit jaar is voor de 15-de keer het Jeugdweekend georganiseerd.
Onder leiding van Leo, Carlo, Iris en Mitchel zijn de kinderen van de U12 en U16 weer een weekend weg geweest.
Ze hebben een fantastisch weekend gehad met veel sportief plezier en heel veel lol!

Er zijn heel veel foto’s gemaakt door Mitchel:

Hieronder volgt het verslag:

Verslag jeugd weekend 2017 

Vrijdag

We zijn met een puzzel op weg gegaan en we moesten met die puzzel op de locatie van het pannenkoekhuis zien te komen. Toen dat gelukt was hebben wij daar gegeten en hebben we ons Novo Stars shirt gekregen.

Daar na hebben een kwartiertje gereden i.p.v. 1,5 uur. Toen hebben we met een trekkar de aanhang wagen naar de plaats van bestemming geduwd en onze bedden opgemaakt.

Toen hebben wij het smokkelspel gedaan in het bos en gevoetbald. Na het voet ballen moesten de U16 in een van de busjes stappen met een theedoek over zijn hoofd. 15 minuten later was de u12 aan de beurt. We werden gedropt op een onbekende plaats. Om ongeveer 10 uur waren we aan het lopen. 12 uur kwamen de U16 binnen en 15 min later de U12.

We hebben toen nog een knakworstjes gegeten en toen gingen we naar bed.

Daniel-Freek

Zaterdag ochtend/middag

We hebben van morgen lekker ontbeten. Toen kregen we clinik van Bouke en Roy, de clinik was heel leuk. Toen kregen we een paperklip en moesten we bij mensen dingen ruilen.

Toen gingen we weer naar het kamp en gingen eerst even voetballen en daarna een spel waarbij je opdrachten moest uitvoeren.

Toen hadden we wat vrije tijd.

Toen barbecue en nu weer voetballen.

Jenssy-Jens

 

Zaterdag avond

Paul kwam langs en we hadden toen gebarbequed. Na de barbecue hadden we gevoetbald. Toen we klaar waren met voetballen gingen we bij het kampvuur zitten en deden we het verhaalspel.

Leo vertelde het verhaal en iedereen had een rol en als er wat werd verteld over je personage moest je het echt gaan doen.

Na het verhaal spel deden we wie ben ik. En toen gingen we 2 aan 2 de spooktocht doen, het was heel spannend soms best lastig. Na het spookspel gingen we heel laat slapen.

Sven-Jard

 

Zondag ochtend

Na het ontbijt moesten we onze bedden opruimen en tassen inpakken. Terwijl de leiding het gebouw schoon maakte hebben wij de volgende spellen gespeeld: Mijnenveld, Olifanten voetbal, levend mens erger je niet. Om 12:00 gingen we weg naar huis. Onderweg hebben we poldersport gedaan in nieuwkoop en patat gegeten. Om 15:00 werden we opgehaald door onze ouders.

leiding