2e helft Basketbal competitie seizoen 2020/2021 afgelast….

Update over herstart Basketbal competitie:
Van de NBB is het bericht ontvangen dat, vanwege het feit dat de huidige lockdown wordt verlengd tot tenminste dinsdag 2 maart, de basketbalcompetities niet kunnen worden afgerond in hun huidige opzet en er geen ruimte meer is voor een alternatief.
Er komt dus helaas geen start van de 2e helft van Seizoen 2020/2021.

Er worden geen kampioenen en degradanten aangewezen, de gepubliceerde promotie – en degradatieregelingen zullen niet worden toegepast en landelijk zullen geen Finals worden georganiseerd.
Bij de indeling van de competities voor het nieuwe seizoen 2021-2022 wordt gekeken naar de huidige indeling en zal een zo eerlijk mogelijke afweging worden gemaakt voor teams die mogelijk geen recht hebben op plaatsing in een bepaalde divisie/klasse/poule.

Dit betekent overigens nog niet dat er dit seizoen helemaal geen wedstrijden meer gespeeld kunnen worden.De planning die nu gemaakt is in sportlink blijft gehandhaaft. De verenigingen mogen, als het basketballen weer is toegestaan, zelf bepalen of we wel of niet gebruik gaan maken van deze planning.

Indien deze mogelijkheid zich gaat voordoen zullen we als Novo Stars samen met onze trainers/coaches naar de mogelijkheden kijken, waarbij we natuurlijk de COVID regels (zie https://www.novostars.nl/covid-19-informatie/ ) in acht blijven houden en de gezondheid van onze leden voorop staat.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

basketball app logo