Geslaagde seizoensopening Novo Stars

Afgelopen zaterdag was het gezellig druk in sporthal de Steupel bij de geslaagde opening van het basketballseizoen 2018/19 van Novo Stars.

seizonesopening02Alle competitieteams speelden thuis zodat iedereen (hernieuwd) kon kennismaken.

Thema van de dag was “Nieuw”.

Allereerst mocht Novo Stars een nieuwe kledingsponsor verwelkomen. Rijschool Marco Kamperman heeft 2 teams volledig in de nieuwe Novo Stars outfit gestoken (zie elders op de website), waardoor alle jeugdteams nu in de nieuwe Novo shirts spelen die vorig jaar zijn ontworpen met hulp onze sponsor Eyecatcher.

Ook nieuw was het U18 team dat voor een groot deel bestaat uit spelers van het voormalige ABC uit Ter Aar. Met dit team kan Novo Stars nu voor alle jeugdgroepen een competitie team op de been brengen.

Nieuw was ook dat Novo Stars voor het eerst in zijn lange bestaan niet meer in rayon Noord-Holland uitkomt maar in rayon West. Nieuwe competities met nieuwe tegenstanders en nieuwe uitdagingen. De eerste resultaten waren in ieder geval hoopgevend, 3 van de 5 teams mochten een overwinning bijschrijven.

Niet alleen de resultaten waren positief. Het was gezellig druk, heel veel ouders en andere belangstellenden hadden de weg naar de Steupel weten te vinden. De sfeer was ontzettend goed en dank zij de vele vrijwilligers (scheidsrechters, tafelaars, speaker en de muziek) verliep alle wedstrijden rimpelloos.

seizonesopening03 seizonesopening09