Nieuwe tenues voor U18 en U20

Tijdens de opening van het wedstrijdseizoen  op zaterdag 15 september hebben de U18 en U20 prachtige nieuwe tenues ontvangen van sponsor  ‘RijopleidingopleidingvanMarco.nu’ uit Nieuwkoop.

novostarsrijsopleidingvanmarco009Eerder dit jaar is er een compleet nieuw tenue en logo ontworpen voor de basketbalvereniging.
Twee jeugdteams zijn toen al in het nieuw gestoken door Eyecatcher.

Afgelopen basketbalseizoen is de basketbalvereniging ABC in Ter Aar opgeheven. Het U18 jeugdteam was daar echter nog actief in de competitie en wilde heel graag verder. Wij waren juist op zoek naar jeugdleden in deze leeftijdscategorie. Het was een spreekwoordelijk ABC-tje om het U18 team welkom te heten bij Novo Stars.
De U18 had daarvoor nog wel een nieuw tenue nodig en ook het U20 team van Novo Stars speelde nog niet in de nieuwe outfit. Al snel stond er een geïnteresseerde ouder op binnen de vereniging. Marco Kamperman, vader van Jarno uit de U14 was bereid om beide teams in het nieuw te gaan steken. Marco heeft rijschool ‘RijopleidingvanMarco.nu’ in nieuwkoop en vond de doelgroep (jeugd van 16 tot 20 jaar) interessant om te sponsoren.

Zaterdag 15 september hebben beide teams hun nieuw tenues feestelijk ontvangen en voor de wedstrijden uitgebreid gepresenteerd aan het publiek. Dank aan Marco Kamperman voor de sponsoring van deze prachtige tenues en dank aan Pieter en Martijn die de presentatie voor hun rekening hebben genomen.

De U18 speelde een goede eerste thuiswedstrijd tegen DAS uit Delft en won met 53 tegen 23

De sponsor ontving een mooie bos bloemen van de voorzitter Wim Overbeeke:

seizonesopening06