Nieuwjaarswens 2021!

New year Novo 2021Met alle feestdagen achter ons kunnen we weer vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Laten we hopen dat er, mede door de vaccinaties, snel een halt kan worden toegeroepen aan het Coronavirus en we weer kunnen uitkijken naar het “gewone” normaal. Daar zijn we wel weer eens aan toe.
Dat zou ook weer fantastisch zijn voor alle activiteiten die we jaarlijks in de Steupel organiseren. Daarbij kunnen we, naast de trainingen en competitiewedstrijden, denken aan de ouder-kind wedstrijden, het Familie toernooi, het jeugdweekend. En laten we ook niet de gezellige derde helften vergeten bij Ed in sportcafé de Steupel.
Ook hopen we alsnog veel van de activiteiten te vieren rondom ons vijftigjarig bestaan, die vorig jaar helaas geen doorgang konden vinden.
De komende weken kunnen we helaas, als gevolg van de verlenging van de lock-down, nog niet in de Steupel terecht, maar we hopen dat we ergens in de maand februari we jullie kunnen berichten over het vervolg van het seizoen.
Namens het Bestuur van Novo Stars wens ik jullie allen een fantastisch en Coronavrij 2021 toe met weer meer vrijheden, maar vóóral een goede gezondheid, veel sportplezier, veel uitdagingen en veel gezellige basketbalpotjes.
Wim Overbeeke, voorzitter