Novo Stars 50 jaar: Eredivisie wedstijd ZZ-Leiden – Landstede Hammers Zwolle

In het kader van het 50-jarig bestaan van Basketbal vereniging Novo stars werd er zaterdag 18 januari een leuk evenement georganiseerd. 65 leden van de vereniging gingen die avond naar een eredivisie basketbal wedstrijd van Zorg & Zekerheid Leiden.
Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (2)
Voorafgaand aan het evenement werden er in Grand Café de Steupel spandoeken gemaakt door de jeugd. De creativiteit had daarbij de vrije loop met als resultaat vele prachtige spandoeken.

Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (16)

Aansluitend was er voor iedereen patat en een snack en limonade en vertrokken we met z’n allen naar Leiden waar we we hartelijk werden verwelkomd.

Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (17) - Copy - Copy

We hadden zelfs een privé tribune. Velen van ons hadden nog nooit een echte eredivisie basketbal wedstrijd bijgewoond en keken dan ook hun ogen uit.

Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (20)

Leiden speelde tegen Landstede Zwolle (de nummer 2 in de competitie) en het was heel erg spannend. Natuurlijk waren de meeste van ons voor Leiden en werd er dan ook alles aangedaan om de ploeg te ondersteunen. Helaas mocht dat niet baten en verloor Leiden in het laatste kwart met een paar punten verschil.

Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (38)
Maar dat mocht de pret niet drukken en de spelers van Leiden waren nog steeds bereid om met onze kinderen op de foto te gaan.
Ook werd er nog een leuke groepsfoto gemaakt en was het al met al een prachtig evenement.

Novo Stars 50 jaar Z&Z Leiden (35) - Copy - Copy

Meer Foto’s kan je vinden op de fotopagina https://www.novostars.nl/fotoalbum/bezoek-novo-stars-aan-zz-leiden/