Uitreiking cheques Jumbo sponsoractie 2018

Jumbo uitreiking cheque 2018Op dinsdagavond 6 november heeft in de vernieuwde Jumbo de uitreiking plaats gevonden van de jaarlijkse sponsoractie van Jumbo Nieuwkoop door Bas Bobbeldijk. Nog voor de officiële opening konden genodigden en afgevaardigde van de verenigingen, stichtingen etc. een kijkje nemen in de schitterend mooi verbouwde winkel, waarna alle 90 deelnemers aan de sponsoractie hun deel van het € 15.000,00 sponsorgeld in ontvangst konden nemen middels een cheque.

Voor Novo Stars is er dit jaar een cheque uitgereikt van maar liefs € 453,75

Novo Stars heeft dit jaar met een aantal jeugdleden op een zaterdagmiddag een ludieke actie gehouden bij de parkeerplaats van de Jumbo, met als slogan; Helpt U Novo Stars, helpt Novo Stars U.

Als het winkelend publiek hun sponsorkaartjes in de basketbal doneerden, hielpen de jeugdleden om deze klanten de boodschappen in de auto te helpen zetten, hetgeen een heleboel leuke en positieve reacties opleverden.

Jumbo cheque 2018Jumbocheque2018Verder hebben wij gedurende de looptijd van deze actie van heel veel actieve basketballeden en/of familie daarvan donatie’s gekregen van sponsorkaartjes of gedoneerde bedragen hiervan gekregen.

De helft van het sponsorbedrag wordt uitgekeerd in cadeaubonnen, welke wij voor het komende jeugdweekend gaan gebruiken. De andere helft wordt uitgekeerd aan onze penningmeester en zal onder andere worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe ballen, aangezien er tijdens de ludieke actie bij de Jumbo al 2 ballen kapot zijn gemaakt……

Iedereen onwijs bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid, maar met name Bas Bobbeldijk bedankt voor mogelijk maken van deze sponsoractie voor het verenigingsleven.