Uitreiking Jumbo Sponsoractie

IMG_4465

Op maandagavond 21 november 2016 is in de Kaleidoscoop weer een feestelijke uitreiking geweest van de afgelopen Jumbo Sponsoractie.

Dit jaar deden er 77 verenigingen, stichtingen, scholen etc. mee, waarvan er maar enkele niet aanwezig waren, een drukke maar gezellige boel Samen met onze kersverse penningmeester Guillaume Janssen (vader van Arjen) en ondergetekende waren wij namens Novo Stars present. Na een welkom kopje koffie deed initiatiefnemer en eigenaar Bas Bobeldijk een woordje naar ons allen, waarna John Kwakkenbos als spreekmeester de lijst van onder naar boven afwerkte, waarbij de deelnemers in groepjes van 10 naar voren werden geroepen en allen met naam en opbrengst werden vernoemd. Halverwege de uitreiking was er nog een leuke goochelaar, die  met veel interactie het publiek vermaakte, waaronder een heuse (komische) houdini-act en als klapstuk met een zwevend tafeltje tussen het publiek door liep.

IMG_4465

Na de pauze werd ook Novo Stars omgeroepen en mocht ik vergezeld met 9 andere afgevaardigde de Jumbo cheque voor Novo Stars in ontvangst nemen, ter waarde van € 203,90 De helft hiervan wordt overgemaakt aan de penningmeester van de club, de andere helft wordt uitgekeerd in vouchers om bij de Jumbo te gebruiken. Ook ik kreeg van spreekmeester John Kwakkenbos de gelegenheid om een kort woordje namens de club te doen, en gaf aan dat dit een welkome bijdrage is, met name voor de jeugd en vouchers o.a. voor het komende jeugdweekend in juni 2017. In de uiteindelijke top 5 stonden naast 3 grote verenigingen die er vorig jaar ook bij stonden, ook 2 nieuwe “goede doelen Nieuwkoop” en “Bouwen voor Tim” verrassend maar heel terecht in de spotlight. Na deze finale nog een slotwoord van Bas Bobeldijk, waarbij iedereen werd bedankt voor hun inzet en onderlinge sportieve rivaliteit, benoemde hij ook nog dat dit een terugkerend evenement zal gaan worden.

Aangezien wij daar met de vorige editie 2015 nog in de top 10 waren beland met een nog mooier bedrag en onder andere hiermee met de jeugd een wedstrijd bij ZZ leiden hebben bijgewoond, sta ik al te popelen om volgend jaar weer mee te doen, er vanuit gaande dat iedereen hier weer hun Jumbo-steentje aan bijdraagt.

Met sportieve groet,

Corné Vergeer

Evenementencommissie Novo Stars