Week van de scheidsrechter

Jullie herkennen het vast: Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team…
Kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens de Week van de Scheidsrechter.
Zo’n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken!
Van 5 tot en met 13 oktober wordt door de NBB de Week van de Scheidsrechter georganiseerd.
Deze week is hét moment om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten.

Voor de teams de volgende suggesties: Denk aan onder andere een presentje (chocolade, bidon, enz.) voor de scheidsrechter of een (ansicht)kaart waarop spelers en speelsters een bedankje schrijven!

Naast het bedanken van scheidsrechters is de Week van de Scheidsrechter ook een mooie gelegenheid om verhalen te delen. Elke scheidsrechter heeft vast een mooi verhaal over zijn fluitcarrière, het begeleiden van nieuwe scheidsrechters of kleine momenten die het fluiten leuk maken.
Op zondag 13 oktober, de laatste dag van de Week van de Scheidsrechter, zal uit deze inzendingen de Verenigingsscheidsrechter van het Jaar verkozen worden.
Deel deze verhalen via PR@novostars.nl en wij zorgen dat deze bij de NBB terecht komen.

LogoWeekvandeScheidsrechter