Sponsor informatie

Wie zijn wij?

Novo Stars is de basketbalvereniging van Nieuwkoop. “Novo stars” is afgeleid van het franse nouveau stars, vrij vertaald “Nieuwe Sterren”. Novo Stars is opgericht op 16 januari 1970 als basketbalvereniging “Zoef-Zoef” te Noorden, en is de laatste 40 jaar in Nieuwkoop gevestigd. In eerste instantie is Novo Stars een gezelligheidsvereniging, zonder dat hierbij het competitie aspect uit het oog verloren wordt._PBA4442 We hebben in de loop van de jaren dan ook al diverse kampioenschappen binnen onze vereniging mogen vieren.

Thuisbasis

De vereniging heeft als thuisbasis de Sporthal de Steupel aan de Maarten Freeke Wije te Nieuwkoop. Elke maandag vinden hier de trainingen plaats en op zaterdagavond worden de wedstrijden gespeeld. Daar het vereniging verband hoog in het vaandel staat, vinden alle thuis wedstrijden aansluitend en zelfs voor een deel gelijktijdig plaats.

Grootte van de vereniging

Novo Stars bestaat uit een kleine maar solide vereniging van zo´n 77 leden, van jong (6 jaar) tot oud (71), jongens en meisjes, en bevat zowel recreërende als competitie spelende leden. De vereniging heeft een regio functie en trekt haar leden uit Nieuwkoop zelf, maar ook uit de omliggende gemeentes.

Wedstrijdteams

Op dit moment heeft Novo Stars 7 wedstrijd spelende teams in de competitie.  Uiteraard worden alle teams getraind en begeleid, vrijwilligers van zowel binnen als buiten de vereniging verzorgen de trainingen. Tijdens het basketbalseizoen (september tot en met mei) worden bijna elke week wedstrijden gespeeld, beurtelings uit en thuis.

Spreidingsgebied

Alle wedstrijd spelende teams komen uit in het District West

Public relations

omroeper nr 42 15 oktober 2014

Novo Stars heeft zijn eigen website www.novostars.nl die wordt bijgehouden door enthousiaste leden binnen de vereniging. De website is constant in ontwikkeling. Naast informatie over de competitie verschijnen hierop ook berichten vanuit het bestuur, wedstrijd verslagen, anekdotes en allerlei andere wetenswaardigheden over het basketbal.

Waarom Novo Stars financieel steunen?

Novo Stars is een kleinschalige vereniging met veel enthousiaste vrijwilligers. We hebben oog voor de ontwikkeling van de jeugd hoog in het vaandel. We leren onze jeugd dat het winnen van een wedstrijd leuk is, maar het verliezen van een goede wedstrijd net zo waardevol kan zijn. Sportiviteit gaat boven het winnen.
collage sponsors Novo

Wat zijn de mogelijkheden?

Ter gelegenheid van het 50 Jarige jubileum hebben we 4 pakketten samengesteld zijnde “Novo 50″, “Novo 3*50″, Novo 5* 50 en ” Novo 10*50″. Bijgevoegde flyer “Sponsorpakketten Novo Stars 50 jaar” geeft U een overzicht van welke promotie activiteiten wij als Novo Stars leveren voor de diverse pakketten alsmede de kosten die hiervoor gerekend worden.
Bij specifieke sponsors wensen of vragen naar aanleiding van de sponsorpakketten kan er contact opgenomen worden via PR@Novostars.nl .

 

Sponsorpakketten Novo Stars 50 Jaar rev.1

Op deze wijze zetten we de basketbalsport en uw bedrijf het komende jaar op de kaart.

We zien uw positieve reactie graag tegemoet via pr@novostars.nl